Uslovi korištenja

INFORMACIJE O PRODAJNOM MJESTU

Naziv kompanije: Edge d.o.o

Broj sudskog registra: 0000-0000

ID broj: 4202522510005

PDV broj: 202522510005

Adresa: Bulevar Meše Selimovića br. 17a

Kontakt telefon: +387 33 549 535

Kontakt email: info@repex.ba

KARTICE ZA PLAĆANJE

Kartice za plaćanje koje prihvatamo: Mastercard®, Maestro®, Visa, Diners, Discover, American Express, JCB

SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana korištenjem posljednje verzije TLS enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

USLOVI KUPOVINE

———————————————-

ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA

———————————————-

OPĆENITO

EDGE d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje repex.ba stranica. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.

Usluge koje Vam pruža repex.ba Internet prodavnica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našim stranicama. EDGE d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona, Internet saobraćaja ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako Vam EDGE d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, EDGE d.o.o. ne može garantovati da će usluge na repex.ba odgovarati Vašim potrebama.

EDGE d.o.o. također ne može garantovati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Help desk-u ili na e-mail info@repex.ba kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.