Šta je

Repex je vodeći događaj u Zapadnom Balkanu posvećen revolucionariziranju svijeta maloprodaje i nekretnina. To je mjesto gdje inovativni proizvodi susreću donositelje odluka, i gdje izlagači mogu predstaviti svoje proizvode publici koja s nestrpljenjem očekuje sljedeću veliku stvar.

Zašto učestvovati?

Biti dio Repexa znači ukorijeniti vaš brend u svijesti lidera industrije. Nije samo riječ o predstavljanju; radi se o angažmanu, rastu i vođenju u sektorima maloprodaje i nekretnina. Ovdje svaka interakcija može dovesti do značajnih partnerstava, a svako predstavljanje može rezultirati neusporedivim probojima.

Repex teži biti katalizator promjena u sektorima maloprodaje i nekretnina Zapadnog Balkana. Zamišljamo budućnost u kojoj poslovanja, bez obzira na njihovu veličinu, mogu pronaći uspjeh, poticati saradnju i voditi inovacijama.

Ključne tačke

Izlaganje
Uđite u prostor ispunjen prilikama dok prezentirate svoje proizvode i usluge, usklađujući vaš brend s budućnošću maloprodaje i nekretnina.

Umrežavanje
Povećajte svoju mrežu kontakata s ključnim figurama industrije. Repex obećava generisanje ideja, strategija i revolucionarnih razgovora

Panel diskusije
Uključite se u prosvjetljujuće panel diskusije i učite od najboljih. Naše sesije obećavaju znanje, uvide i strategije koje mogu predefinisati poslovne puteve.

Pridružite nam se na

i budite dio promjene.

U Repexu vjerujemo u promoviranje poslovnih ambicija. Naša predanost je čvrsta – pružiti platformu gdje se poslovne organizacije, bez obzira na veličinu ili status, mogu povezati, surađivati i rasti. Predstavite, povežite se i unaprijedite svoj posao.