Program Repex 2024

Dolazak proljeća označava početak jednog od najiščekivanijih događaja u industriji maloprodaje i tržišta nekretnina — REPEX 2024. Ako ste stručnjak u industriji ili jednostavno želite biti u toku s najnovijim trendovima, ovaj događaj je prava prilika za vas.

Pregledom programa REPEX 2024 možete unaprijed isplanirati svoje sudjelovanje. Program obuhvata razne teme, od uticaja tehnologije na kupovinu do inovacija u upravljanju nekretninama. Odabir sesija koje odgovaraju vašim interesima omogućit će vam da maksimalno iskoristite vrijeme provedeno na događaju, te da se povežete s ključnim stručnjacima i inovatorima u industriji.

Konferencija donosi niz uzbudljivih sesija i panela. Diskutovat će se o najnovijim digitalnim inovacijama koje oblikuju budućnost maloprodaje, uključujući aplikacije za lojalnost, e-trgovinu i napredne analitičke platforme. Istaknuti će se i važnost sinergije između privatnog i javnog sektora za privlačenje investicija, što je od ključnog značaja za ekonomski razvoj regije.

Za maksimalnu korist od REPEX-a, preporučujemo da preuzmete program i unaprijed isplanirate svoje sudjelovanje. Osim toga, aktivno učešće na panelima i u diskusijama može vam omogućiti vrijedne uvide i kontakte koji bi mogli biti ključni za vašu karijeru ili poslovni razvoj. Ne propustite priliku da budete dio ove inovativne konferencije.