Posjeti

Doživite vrhunac sektora maloprodaje i nekretnina na Repexu. Bilo da tražite inovacije, znanje ili umrežavanje, Repex nudi sve.

Koristi za posjetioce

Otkrijte inovacije
Zaronite u najnovije trendove i novosti u sektorima maloprodaje i nekretnina. Svjedočite budućnosti industrije iz prve ruke, od najnovijih tehnologija do novih poslovnih strategija.

Umrežavanje sa liderima industrije
Povežite se s vrhunskim profesionalcima, poslovnim liderima i donosiocima odluka. Sklapajte nova partnerstva, gradite odnose i raspravljajte o mogućnostima suradnje u posebnim zonama za umrežavanje.

Obrazovne prilike
Prisustvujte panelima, radionicama i ključnim govorima kako biste stekli stručna znanja. Povećajte svoje znanje, izazovite svoje perspektive i prikupite praktične strategije koje možete primijeniti u svojim profesionalnim poduhvatima.

Prilagođena iskustva
S različitim izložbenim zonama i posvećenim sektorima, navigirajte kroz područja koja su vam najrelevantnija. Od tehnoloških prezentacija do središta dizajna nekretnina, pronađite svoju specifičnost i istražite duboko.

Ekskluzivan pristup
Kao posjetitelj, uživajte u ekskluzivnom pristupu predstavljanjima proizvoda, posebnim promocijama i ponudama s ograničenim trajanjem. Budite prvi koji će znati, vidjeti i iskusiti najnovije ponude na tržištu.

Uključite se u diskusije
Učestvujte u interaktivnim sesijama, okruglim stolovima i Q&A segmentima. Izrazite svoje mišljenje, postavite pitanja i dobijte izravne povratne informacije od panelista i stručnjaka.

Proširite poslovne horizonte
Prepoznajte potencijalne poslovne prilike, tražite partnere ili klijente i steknite osjećaj konkurentske scene. Razumijevanje kuda industrija ide i uskladite svoje poslovne ciljeve sukladno tome.

Cjelovito iskustvo
Osim profesionalnih angažmana, uživajte u pažljivo osmišljenom iskustvu, od zabavnih segmenata do štandova s hranom. Iskoristite najviše iz vaše posjete kako profesionalno, tako i lično.

Budite korak ispred
U brzo evoluirajućem sektoru, biti ažuriran je ključno. Repex pruža sveobuhvatan pregled najnovijih promjena, osiguravajući da ostanete ispred u svom polju.

Izgradnja zajednice
Postanite dio veće zajednice profesionalaca koji slično razmišljaju. Dijelite iskustva, priče i saznanja te rastite zajedno u podržavajućem okruženju.

B2B MJESTO ZA SASTANKE

Kao dodatnu uslugu za akreditovane posjetioce koji iskažu potrebu za B2B sastancima, u prilici smo Vam ponuditi stol sa 4 stolice kao i brandirani roll up baner od Vaše kompanije. Dimenzije roll up banera su 200×85 cm. Cijena zakupa mjesta za b2b sastanke iznosi 500€ + PDV. Prostor za sastanke će biti dostupan za korištenje tokom trajanja Repex-a.

SVIM UČESNICIMA B2B SASTANAKA OBEZBJEDIĆE SE PRISTUP REPEX DIREKTORIJU UČESNIKA U CILJU ORGANIZACIJE SASTANAKA.

Želim da posjetim

Spremni da se uronite u stalno evoluirajući svijet maloprodaje i nekretnina? Repex je događaj koji je vaša ulaznica za razumijevanje trendova koji će oblikovati budućnost ovih dinamičnih industrija. Komunicirajte s liderima mišljenja, budite svjedoci revolucionarnih inovacija i budite dio ključnih rasprava koje će odrediti put naprijed. Rezervišite svoje mjesto sada za transformativno iskustvo koje prelazi uobičajeno i oprema vas saznanjima za izazove sutrašnjice!