Izlagači

Uđite pod svjetla reflektora na Repexu, vodećem događaju za trgovinu i nekretnine na Zapadnom Balkanu. Predstavite svoje inovacije, privucite zainteresovanu publiku i uskladite svoj brend s budućnošću industrije.

Zašto izlagati na Repex-u?

Primarna izloženost: Pozicionirajte svoj brend pred ključnim donosiocima odluka, potencijalnim klijentima i utjecajnim osobama iz sektora trgovine i nekretnina.

Povežite se & sarađujte: Proširite svoju mrežu, potičite potencijalne partnerstva i komunicirajte s kolegama iz industrije koji su zainteresovani za zajednički rast.

Postavljanje trendova: Otkrijte svoje najnovije proizvode ili usluge, postavljajući trendove i standarde na živahnom i evoluirajućem tržištu.

Koristi za izlagača?

Posvećeni izložbeni prostor: Štandovi prilagođeni vašim potrebama koji odražavaju duh vašeg brenda.

Povežite se prije događaja: Isključivo za registrovane izlagače. Želite li vidjeti ko se još izlaže? Kao registrirani izlagač na Repexu, imate ekskluzivni pristup našem sveobuhvatnom direktoriju izlagača.

Detaljne povratne informacije: Dobijte uvide o vašim proizvodima ili uslugama od stručnjaka iz industrije prisutnih na događaju

Kako do izlaganja?

Registracija
Popunite našu online registracionu formu kako biste rezervisali svoje mjesto. Broj mjesta je ograničen!

Postavljanje & Logistika
Naš tim će vam pomoći s svim logističkim zahtjevima, osiguravajući neometano iskustvo izlaganja.

Prezentacija
Angažujte se, razgovarajte i ostavite neizbrisiv trag unutar svog ciljnog tržišta.

Povežite prije događaja! Ekskluzivno za registrovane izlagače.

Da li ste nestrpljivi vidjeti ko još izlaže? Želite li unaprijed osigurati ključne sastanke i suradnje? Kao registrirani izlagač na Repexu, imate ekskluzivni pristup našem sveobuhvatnom direktoriju izlagača. Zaronite, otkrijte potencijalne saradnike i zakažite sastanke prije nego što događaj čak i počne.

Cijene & paketi

Pridružite nam se na

i budite dio promjene.

U Repexu vjerujemo u promoviranje poslovnih ambicija. Naša predanost je čvrsta – pružiti platformu gdje se poslovne organizacije, bez obzira na veličinu ili status, mogu povezati, surađivati i rasti. Predstavite, povežite se i unaprijedite svoj posao.