Praktične informacije

U Repex timu posvećeni smo pružanju svih potrebnih informacija i resursa kako bismo vam osigurali besprijekorno i ugodno iskustvo tokom cijelog događaja. Ovdje ćete pronaći sve praktične detalje kako biste pojednostavili svoje planiranje i prisustvovanje.

Gdje i kad

Od 09. Aprila do 10. aprila 2025.

71000 Sarajevo,

Bosna i Hercegovina

Transport

Za sve učesnike Repexa, udružili smo se s kompanijama za prevoz kako bismo kreirali poseban besplatan transport od aerodroma do hotela i nazad.

City Tour

Za sve učesnike koji žele obilazak grada u turi koja nudi sveobuhvatan pregled grada, nudimo organizovane gradske ture.

Radno vrijeme

09. April 2024. 9:00 – 18:00
10. April 2024. 9:00 – 18:00

Dostupno na lokaciji

BESPLATAN Wi-Fi

RESTORAN

KAFE BAR

Rezervišite vaš smještaj

S velikim zadovoljstvom obavještavamo sve naše registrovane posjetioce i izlagače Repexa da je za vas napravljen poseban dogovor. Uživajte u ekskluzivnom popustu od 10% na vaš boravak u našem cijenjenom partneru, Hotelu Hills. Smješten na samo korak od kongresnog centra, obećava ne samo udobnost već i dodir luksuza. Da biste iskoristili ovu posebnu cijenu, ne zaboravite naglasiti da ste cijenjeni učesnik Repexa prilikom rezervacije.

Help Desk

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna pomoć tokom događaja, nemojte se ustručavati obratiti se našem info pultu. Naš tim je ovdje da vam pruži podršku i osigura da vaše iskustvo bude besprijekorno i nezaboravno.

+387 33 549 535

help@repex.ba